• Actueel
  • "Communiceren op maat"
  • Communicatie training voor MBO professionals in de zorg Het is een training die gericht is op communicatie met cliënten en collega’s Werkgevers in de zorg kunnen deze training aanbieden aan teamleden of/en gehele teams. Start bij voldoende deelname : Aanmelden info@de rolwissel.nl

    Lees verder »
  • Het Brein is onze Zorg
  • Workshop: Het Brein in de zorg In deze workshop zal centraal staan de vraag; Is een mens in staat om zijn brein, en dus diens eigen gedrag, denken en voelen te veranderen ?! Hoe ? Kennis over het functioneren van het brein is essentieel heden ten dagen als je wilt weten hoe een mens in […]

    Lees verder »

Psychodrama is een prachtige en krachtige methode voor professionals die meer willen dan alleen praten met hun cliënt(en).

Tijdens de trainingen is er ruimte voor de persoonlijke- en de professionele ervaringen t.b.v. het professionele leerproces.
De sfeer tijdens de training is open en betrokken met daarbij de nodige humor.

Training Psychodrama

Deze korte intensieve training is voor professionals die behoefte hebben aan een actieve(-re) werkwijze. Professionals die gericht zijn op ervaringsgericht leren en zelfreflectie.
De training is een aanvulling op de eigen kennis én deskundigheid als hulpverlener, coach of trainer. Wat is psychodrama, hoe werken de psychodrama technieken en hoe, op welke momenten kunnen deze worden ingezet in de eigen werkwijze ?!

‘Communiceren op maat’

Deze training is voor professionals op MBO niveau. Professionals die  behoefte hebben aan een korte, intensieve training, gericht op intervisie, eigen werkstijl, de doelgroep, e.d..Een training waarin ze op een creatieve, degelijke en praktische wijze bezig zijn met hun vak. Er wordt veel gespeeld en hard gewerkt.