• Begeleiding voor professionals
  • Coaching traject
  • Het coaching traject bij De Rolwissel is ontwikkeld voor professionals die vastgelopen zijn in hun functioneren. Het coaching traject is gericht op zowel het menselijk als het zakelijk disfunctioneren. Bij De Rolwissel komt naast het verbale aspect, ook het non-verbale/houdings aspect aan de orde middels psychodramatische oefeningen als opstellingen, visualisaties en gebruik van symbolen. Coachingtrajecten […]

    Lees verder »

Terugblik roostermaker

Op het werk heb ik mijzelf voor mijn gevoel echt weer terug gevonden, sowieso vergeleken met het begin van de sessies. Ik voel me echt weer goed en rustig op het werk. Natuurlijk heb ik af en toe nog wel eens wat spanning als het druk is of iets niet lukt, maar ik probeer dat wel te relativeren en te denken, wat kan er nu eigenlijk gebeuren? Ik ga met een heel rustig gevoel naar het werk.
Het is echt niet zo dat ik dagelijks/wekelijks bij alle sessies bij De Rolwissel stil sta als ik ergens tegenaan loop, maar af en toe schiet er gewoon weer wat van door je hoofd. Vooral wat we in de eerste keren hebben besproken (het opdelen van mijn eigenschappen) en de conflicthantering vind ik heel erg nuttig. Ik probeer bijv. wat minder perfectionistisch te zijn en bewuster te zijn en dat ik bepaalde dingen minder probeer te ontlopen.